Brezplačen

Hitri izračun cene

x

3
7
Za podjetja / 09. Februar 2021

Kaj so prevodi na ključ?

Prevodi na ključ® so blagovna znamka Leemete že zadnjih nekaj let in z vsako novo izkušnjo svojo storitev prevajanja dograjujemo in izboljšujemo.

S 15-letnimi izkušnjami smo svojim naročnikom in dolgoletnim partnerjem omogočili Pripravo prevoda na ključ®, pri katerem je naša naloga, da naročnik s prevodom nima nobenega dela več.

 

Kako pa ta cilj dosežemo?

S svojo notranjo ekipo vsakega naročnika obravnavamo individualno. To v praksi pomeni, da vsakemu dodelimo skrbnika in vodjo projektov, ki poskrbita, da so želje naročnika ob potrditvi projekta uresničene in je projekt oddan do dogovorjenega roka, kar zagotavljamo s svojo 100-odstotno garancijo.

Ne glede na vrsto dokumenta, CMS-sistema ali strokovno področje vodja projekta preveri možnosti izvedbe in po potrebi vključi v projekt tudi grafičnega oblikovalca in/ali IT-strokovnjaka, da skupaj z naročnikom poišče optimalne možnosti za izvedbo.

 

Iz izkušenj smo se naučili, da se je najbolje projekta lotiti
z brezplačnim testnim prevodom.

S tem konkretno dorečemo izvedbo in uredimo testni projekt,
naročnik pa se prepriča o kakovosti in poteku našega dela.

 

Med naše cilje spada tudi dolgoročno partnerstvo, zaradi česar prisegamo na tesno sodelovanje z vsakim naročnikom, ki je posebej pomembno na začetku našega sodelovanja. Spoznati želimo želje, zahteve in potrebe naročnika, da lahko dolgoročno s pomočjo prevajalskih orodij zagotovimo vse višjo kakovost in z vsako prevedeno besedo nižanje cene.

Vse naročnikove prevode shranjujemo v podatkovne zbirke in v primeru specifičnih terminoloških zahtev naročnika med prevodom pripravimo glosar terminov, s čimer dodatno zagotavljamo doslednost med prevodi in strokovno ustreznost.

 

V letošnjem letu smo pridobili tudi
certifikat kakovosti za Sistem vodenja kakovosti standarda ISO 9001:2015
za prevajalske storitve in tolmačenje,

smo pa tudi v postopku pridobivanja certifikata ISO 17100,
skladno s katerim ponujamo Prevode na ključ® že danes.

 

Ker verjamemo v kakovost svoje storitve, ponujamo na izvedbo tudi 100-odstotno garancijo, naročnikom pa prav tako ponujamo podporo pri jezikovnih zagatah ter drugih vprašanjih, zaradi česar naše sodelovanje postane še tesnejše.

 

In kako postati naš partner?

V naši pisarni velja moto »izzivi, ne ovire«, zaradi česar se z veseljem lotimo vsakega projekta.

Z razvojem lastnega IT- in grafičnega oddelka smo razširili tudi paleto programov (od InDesigna, Quarka vse do AutoCADa ter Wordpressa, Drupala in ostalih), s čimer smo pripravljeni na vsak nov projekt.

 

Pišite nam na naslov offers@leemeta.com ali nas pokličite na +386 3 490 9310
in preverite, kako bomo s Prevodi na ključ® olajšali in skrajšali tudi vaše delo.

Podobni članki

15. Oktober 2020
Slovnica
3 MIN
45
pogled
»Pret in, ste pozabli vejico!« »Ne, ne, beseda konj mora biti v rotilniku« »A nisi ti slovenistka? Ti pa bi že mogla vedet, da se...
04. Avgust 2017
Slovnica
2 MIN
3
pogled
Če bi prebrali imena, kot so Frankfurt na Majni, Nova Zelandija, Spodnja Saška, Elizejske poljane, bi vam najbrž vsa zvenela povse...