x

Brezplačen

Hitri izračun cene

x

Leemetineinteraktivnedelavnice

Praktični primeri za pravilno
poslovno komuniciranje

PREBERITE VEČ

Delavnice izvajamo
po dogovoru.

Izvedemo jo na lokaciji udeležencev, njihovo vsebino pa lahko prilagodimo vašim specifičnim željam.

Delavnice lahko izvedemo na daljavo, prek videokonference.

[email protected]

Dogodek, na katerem se naučite:

 • kako slovnično pravilno napisati
  e-sporočilo in poslovni dopis.

  Primeri pravilne in napačne rabe; čemu se izogibati.

 • kakšna je prava struktura poslovnega dopisa in
  katere so glavne zakonitosti e-sporočil.

  Grafični prikaz strukture, osnovne smernice za pisanje e-sporočil.

 • katere slovnične napake počnete pri
  vsakodnevni poslovni komunikaciji.

  Številni primeri pravilne in napačne rabe (datum, pomišljaj/vezaj, svojilni zaimki, rodilnik, vejice …).

 • kam se obrniti, ko v trenutku potrebujete
  odgovor na pravopisno zagato.

  Spletni viri, kjer lahko odgovore najdete s klikom ali dvema.

Predavateljica:

AnaRotovnik Omerzu

Ana Rotovnik je mlada in izjemno simpatična slovenistka, ki pred doktoratom iz slovenščine končuje svoj magistrski študij in poleg tega z levo roko opravlja še 1001 drugo reč. Vodja naših delavnic, ki je bila osem let tudi navihana Pika Nogavička, vas bo med osvajanjem in osvežitvijo praktičnega jezikovnega znanja ter razkrivanjem sodobnih smernic za pisanje dopisov in e-sporočil osvojila s svojo sproščenostjo, energičnostjo in mladostnim pristopom.

Vas zanima, zakaj vsaka Pika pač ni pika in vsak konj ne Konj? Zmedeni? Ne za dolgo. Se vidimo kmalu – na eni izmed naših jezikovnih delavnic!

 

 

Oglasite se nam

in z veseljem bomo prisluhnili vašim željam.
Interaktivna delavnica se izvede na vaši lokaciji,
datum izvedbe po dogovoru.

[email protected](03) 490 93 10(040) 654 213

MnenjaUDELEŽENCEVINTERAKTIVNE DELAVNICE

 • »Ana je odlična predavateljica!« »Zelo koristna vsebina.« »Uporabnost praktičnih primerov.«

  To je le nekaj mnenj udeležencev, ki so aktivno sodelovali na delavnici.

  Predavateljica je na interaktiven način razkrila sodobne smernice za pisanje e-sporočil, poslovnih dopisov ter rešitve aktualnih slovničnih izzivov, ki nam delajo preglavice pri vsakodnevni poslovni komunikaciji. Suvereno je reševala tudi naše »interne« slovnične izzive. Res nadpovprečna delavnica. Priporočamo!

  Ekipa HSE
  HSE – Holding Slovenske elektrarne
 • Ana je delavnico izvedla izjemno profesionalno in nas s svojim znanjem navdušila. Po delavnici so vsebino in predavateljico pohvalili prav vsi udeleženi, ki bodo pridobljeno praktično znanje zagotovo lahko uporabili pri vsakodnevnem delu. Veseli smo, da smo se je lahko udeležili!

  Petra Kalan
  Direktorica Marketinga in odnosov z javnostmi
  Addiko Bank d.d.
 • Včerajšnja delavnica mi je bila zelo všeč, uporabna in koristna in bi jo priporočila tudi drugim. Predavateljica je bila strokovna in komunikativna. Dve uri sta hitro minili.

  Meni je bila delavnica zelo všeč, ker sem osvežila svoj spomin iz šolskih klopi in dobila veliko koristnih napotkov. Dobro vzdušje in super predavateljica sta dodala piko na i in upam, da bo še kaka taka delavnica.

  Delavnica je popolnoma upravičila svoj namen. Predavateljica je bila zelo prijetna in je na razumljiv način predstavila tematiko, bilo je zelo poučno, prav tako pa tudi zabavno. Tudi čas trajanja je bil ravno pravšnji.

  Meni je bila delavnica zelo všeč. Lahko bi jo opisala s samimi presežniki – izjemno, neprecenljivo, nadvse odlično, zelo gosposko in prav nič hlapčevsko itd. Zelo bi bila vesela, če bomo gospo Ano povabili še kdaj. Takšnih delavnic nikoli ni dovolj.

  Zaposleni
  Bayer
 • Leemetina interaktivna delavnica je izjemno praktično zastavljena in ravno prav sproščena. Izvajalka Ana je strokovnjakinja na svojem področju, ki nam je s svojo mladostno zagnanostjo dala še več volje, da ponovimo osnovnošolska in srednješolska slovnična pravila. Obnovljeno znanje bomo z veseljem uporabljali pri svojem vsakodnevnem delu; če se katerega pravila ne bomo spomnili, pa imamo shranjene izročke z delavnice, ki vsebujejo samo najpomembnejše praktične primere in pravila. Z delavnico smo bili zelo zadovoljni!

  Mateja Ažman
  Strokovna sodelavka za trženje
  Generali zavarovalnica d.d.
 • Ker stremimo k najvišji kakovosti naših storitev, kar mora odražati tudi poslovna komunikacija z našimi partnerji, se je Leemetine interaktivne delavnice udeležil celoten kolektiv podjetja (med ostalimi tudi naši tekstopisci – in ni jim bilo žal). Delavnica je postregla s konkretnimi primeri slovničnih napak, ki jih delamo dnevno, pa se jih večinoma sploh ne zavedamo. Predavateljica je na zabaven in poučen način k sodelovanju vzpodbudila vse udeležence delavnice, na koncu pa je vsak dobil tudi kratek priročnik z najpogostejšimi pravili, ki jih po navadi ne znamo ustrezno uporabljati (lahko bi mu rekli tudi »plonk listek« za vsakodnevno uporabo). Delavnico iskreno priporočamo vsem, ki se zavedajo pomembnosti kakovostne poslovne komunikacije!

  Gregor Oblak
  Account Director
  D' AGENCIJA
 • Meni je bila delavnica zelo všeč. Lahko bi jo opisala s samimi presežniki – izjemno, neprecenljivo, nadvse odlično, zelo gosposko in prav nič hlapčevsko itd. Zelo bi bila vesela, če bomo gospo Ano povabili še kdaj. Takšnih delavnic nikoli ni dovolj.

  Suzana
  UDELEŽENKA INTERAKTIVNE DELAVNICE
 • Delavnica je popolnoma upravičila svoj namen. Predavateljica je bila zelo prijetna in je na razumljiv način predstavila tematiko, bilo je zelo poučno, prav tako pa tudi zabavno. Tudi čas trajanja je bil ravno pravšnji.

  Marko
  UDELEŽENEC INTERAKTIVNE DELAVNICE
 • Meni je bila delavnica zelo všeč, ker sem osvežila svoj spomin iz šolskih klopi in dobila veliko koristnih napotkov. Dobro vzdušje in super predavateljica sta dodala piko na i in upam, da bo še kaka taka delavnica.

  Mojca
  UDELEŽENKA INTERAKTIVNE DELAVNICE
 • Včerajšnja delavnica mi je bila zelo všeč, uporabna in koristna in bi jo priporočila tudi drugim. Predavateljica je bila strokovna in komunikativna. Dve uri sta hitro minili.

  Petra
  UDELEŽENKA INTERAKTIVNE DELAVNICE

Naša obljuba

garancija za
brezhibne
prevode

Preizkusite nas

BREZ SKRITIH
STROŠKOV IN
NEPRIJETNIH
PRESENEČENJ
Naši prevodi na ključ vsebujejo prevod in lekturo maternega govorca, profesionalno grafično oblikovanje in vse ostale postavke, navedene na ponudbi, prilagojeni po meri. Znesek na ponudbi je končen. Brez doplačil za kratke roke in zahtevna besedila.
BREZ
ZAMUD
Zavedamo se pomembnosti vaših rokov, zato jih dosledno spoštujemo v vseh okoliščinah. Če projekt prevzamemo, ga bomo oddali do dogovorjenega roka. Ne zamujamo – ali pa ne plačate ničesar!
SPECIALISTI
ZA VAŠO
BRANŽO
Smo specialisti za zahtevnejše prevode in branže. Našo ekipo sestavljajo preverjeni strokovnjaki z večletnimi izkušnjami. Terminologija bo strogo prilagojena zahtevam vaše branže.

Brezplačen

Hitri izračun cene

01
NAZAJ
02
03
PREVOD IZ JEZIKA
Prosimo, izberite izvirni jezik
PREVOD V JEZIK
Prosimo, izberite ciljni jezik
Naprej