Brezplačen

Hitri izračun cene

x

WPML, prevajanje spletnih mest, kako uporabljati WPML, večjezično spletno mesto
3
3
Prevajanje / 28. Februar 2024

WPML in Leemeta: odličnost pri izdelavi večjezičnega spletnega mesta

Pri širjenju globalnega dosega spletnega mesta lahko združitev uporabniku prijaznih funkcij WPML z Leemetinim strokovnim znanjem iz prevajanja spremeni pravila igre.

WPML ponuja preprosto nastavitev za prevajanje vsebine vašega spletnega mesta v več kot 65 jezikov, kar zajema vse od člankov do menijev in medijev. Njegova prilagodljivost omogoča samodejno in ročno prevajanje, s čimer se lahko prilagodite različnim potrebam.

 

Poenostavljen proces z WPML in Leemeto

V sodelovanju z WPML lahko preprosto izvozite vsebino spletnega mesta prek prevajalskega vozlišča. Ta integracija poenostavi postopek in vam omogoči, da izkoristite učinkovitost tehnologije WPML pri ravnanju z vsebino, hkrati pa izkoristite Leemetino prevajalsko znanje. Leemeta, ki se drži standardov ISO17100 in ISO9001, zagotavlja raven natančnosti in razumevanje kulturnih odtenkov, ki jim avtomatizirani sistemi niso kos.

 

Povečanje natančnosti in kulturne ustreznosti

Medtem ko WPML učinkovito opravlja večino prevajalskih nalog, je Leemeta najboljša pri izpopolnjevanju in kulturnem prilagajanju. Leemetini prevajalci se poglobijo v kompleksnost jezika in konteksta, s čimer zagotavljajo, da vsebina ustreza ciljnemu občinstvu, kar je vidik, pri katerem so samodejni prevodi WPML lahko pomanjkljivi.

 

Združevanje tehnologije s človeškim vpogledom

Združevanje prednosti tehnologije WPML in Leemetinega človeškega prevajalskega znanja ponuja najboljše iz obeh svetov. WPML poenostavi začetni postopek prevajanja, Leemeta pa zagotavlja natančnost, kulturno ustreznost in upoštevanje standardov kakovosti. Ta sinergija zagotavlja, da vaše spletno mesto ne le govori več jezikov, temveč to počne z natančnostjo in niansami, ki jih lahko zagotovi le človeško strokovno znanje.

 

Optimizirano za SEO in usmerjeno v kakovost

Z razumevanjem pomena SEO na današnjem trgu Leemeta zagotavlja, da je vaša prevedena vsebina optimizirana za najvišjo uvrstitev v iskalnikih. Osredotočamo se na vrhunske prevajalske storitve in zagotavljamo, da so jezikovne rešitve vašega spletnega mesta prijazne do SEO in najvišje kakovosti.

 

Vaš naslednji korak na poti do globalnega uspeha

Ste pripravljeni izboljšati globalno prisotnost svojega spletnega mesta?

Obrnite se na prevajalsko agencijo Leemeta še danes
in se pogovorimo o tem, kako lahko spremenimo vašo
večjezično spletno stran
v orodje za mednarodno rast in uspeh.
Skupaj bomo poskrbeli, da bo vaše sporočilo
ne le slišano, temveč tudi razumljeno in
cenjeno po vsem svetu.

 

Podobni članki

04. Maj 2018
Zanimivosti
2 MIN
39
pogled
Kako pogosto se vam zgodi, da slišite neko besedo, ki vam sicer zveni znano, a ne veste točno, kaj pomeni? Bogatitev besednega zak...
12. April 2019
Sklanjanje moških imen
Slovnica
3 MIN
81
pogled
Najpogostejše ime za novorojene dečke v letu 2017, ko je Slovenija postala evropski prvak v košarki, je bilo Luka. Morda je to tud...