Brezplačen

Hitri izračun cene

x

BLOG

Praktični in hudomušni nasveti za učinkovito rabo jezika

0
Akcije in popusti / 30. Julij 2012

5 razlogov za prevod spletne strani

Za najpomembnejši razlog smo želeli poskrbeti kar sami:
Če se za prevod spletne strani odločite v poletnih mesecih, vam pri Leemeti podarimo do 40 % popusta. Že jeseni bo vaše podjetje osvajalo tuje trge.

Vas še nismo prepričali? Ponujamo še pet dodatnih razlogov za prevajanje spletnih strani.

1. Hitro do novih strank

V Sloveniji svoje izdelke in storitve ponujate na majhnem tržišču. Prevod spletne strani pa vam hitro omogoči širitev na nova tržišča. Nemčija z 80 milijoni ter Velika Britanija in Francija z več kot 60 milijoni prebivalcev so z dobrim prevodom na dosegu roke.

2. 70 % strank ne kupuje v tujem jeziku

Več kot 70 % strank kupuje izdelke samo na spletnih straneh v svojem maternem jeziku. Tisti, ki so pripravljeni kupovati v tujem jeziku, pa najpogosteje nakupujejo na spletnih straneh v angleščini. S prevajanjem spletnih strani lahko svoje podjetje približate tujim strankam.

3. Trenutno nagovarjate manj kot 0,1 % strank.

S spletno stranjo samo v slovenščini dosežete manj kot 0,1 % strank, ki so prisotne na spletu. Vaše storitve ali izdelki so najbrž zanimivi tudi zunaj naših meja. S prevodom spletne strani boste potencialnim naročnikom omogočili, da vas najdejo.

4. S prevodom strani v pet jezikov vas bo razumelo 80 % vseh strank na spletu

Prevod strani v angleščino, nemščino, španščino, francoščino in japonščino vam bo omogočil dostop do več kot 80 % strank na spletu.

5. Naše darilo: tri ure brezplačnega svetovanja pri spletnem nastopu v tujini.

Za vas poleg tega organiziramo strokovno pomoč pri širjenju spletnega nastopa na tuja tržišča, pomoč pri optimizaciji spletne strani v tujini in izdelavi oglasnih akcij.

Če ste že kdaj razmišljali o prevodu spletne strani, je zdaj pravi čas za to! Pokličite naše svetovalce na (03) 490 93 10 in z veseljem vam bomo pomagali.

Naroči zdaj in v 30 minutah boste prejeli ponudbo z natančno ceno prevoda.

Podobni članki

21. Julij 2017
Slovnica
1 MIN
7
pogled
Kako bi zapisali tole zloženko: Kulturno-umetniško društvo Zebra, Kulturnoumetniško društvo Zebra ali Kulturno umetniško društvo Z...
21. Oktober 2016
Hrustopek, vrtilet in mnogovoz – veste, o čem govorimo?
Jezikovne dileme
2 MIN
1
pogled
Ste že slišali za besede, kot so mesni krof, hrustopek, vrženček, nakolenčnik in razpočnica? Tudi če niste, ste pa verjetno že sli...