Brezplačen

Hitri izračun cene

x

BLOG

Praktični in hudomušni nasveti za učinkovito rabo jezika


Leemetina mobilna spletna stran
  • Prevajanje
/ 29. Maj 2015
MIN

Leemetina mobilna spletna stran

Kadar glasilo in druge vsebine na naši novi spletni strani odprete z mobilnim telefonom ali tablico, se odpre naša posebna mobilna spletna stran. Gre za posebej prilagojeno spletno stran, ki zazna, da ste za dostop do vsebin uporabili napravo z manjšim zaslonom. Stran samodejno prilagodi velikost zaslona, prikaže bistvene informacije in poskrbi za hitro delovanje. Brskanje vam olajša z velikimi gumbi in manjšimi slikami, večjo pisavo in hitrejšim nalaganjem.

Mobilne spletne strani v zadnjih letih doživljajo pravi preporod. Njihov razmah je omogočil razvoj tehnologije, torej mobilnih telefonov, tablic, mobilnih omrežij idr. Prav gotovo pa ne škodi niti to, da jim je precej več pozornosti začel namenjati tudi spletni velikan Google.

Če strnemo: poglavitni cilj mobilne spletne strani je preprečiti živčne zlome, ki so redni spremljevalec deskanja z mobilnim telefonom po navadnih spletnih straneh. smiley 

Pri Leemeti lahko naročite tudi kakovostno prevajanje spletnih strani.

Mimogrede: našo spletno stran, vključno z njeno mobilno različico, je izdelal spletni mojster Grega Podbregar iz podjetja Moj www. Grega je pravi naslov za vsa dodatna vprašanja – tudi za vprašanje, ali bo Google vašo spletno stran med zadetki res prikazal višje, če ste zanjo pripravili še njeno mobilno različico.

Vam je bil članek všeč?

Podobni članki