Brezplačen

Hitri izračun cene

x

BLOG

Praktični in hudomušni nasveti za učinkovito rabo jezika

0
Dogodki / 30. Maj 2012

Vaši podatki pri nas na varnem tudi v primeru potresa

Včeraj je naše pisarne v potresu kar pošteno streslo. Kmalu zatem pa smo morali zapustiti prostore zaradi bombnega preplaha. To je bil prvi manjši test naše pripravljenosti na nepredvidljive dogodke in lahko se pohvalimo, da smo ga opravili z odliko.

Delo naše pisarne na drugih lokacijah smo vzpostavili v manj kot eni uri. Vsi podatki naših strank so bili ves čas na varnem. Že pred časom smo namreč sklenili pogodbo s podjetjem Virtu d.o.o. in uporabljamo njihovo računalniško storitev v oblaku Flip IT.

Našim strankam in nam to prinaša dve pomembni prednosti:

  • Varnost - naši podatki in podatki strank so ves čas zaščiteni in se vseskozi varnostno kopirajo. Tako smo varni pred krajami podatkov, okvarami, naravnimi nesrečami in terorističnimi napadi.
  • Mobilnost in rezervne lokacije - delovno okolje lahko brez težav vzpostavimo na drugi lokaciji, vse, kar potrebujemo, je spletna povezava.


Vaši podatki so pri nas na varnem. Lahko se zanesete, da bomo tudi v primeru nepredvidenih dogodkov opravili svoje delo. Če pa vas je ob zadnjih dogodkih zaskrbelo za svoje podjetje, priporočamo, da pokličete gospoda Luko Terglava (lukat@flipit.si) pri Flip IT. :)

Podobni članki

09. Marec 2018
Zanimivosti
2 MIN
1
pogled
Poznate film Drkajva skupaj (ang. Blades of Glory)? Slovenski naslov je daleč od angleškega izvirnika in najverjetneje se vam bo z...
19. December 2014
Slovenski pravopis
MIN
1
pogled
Namesto novega pametovanja s še enim od neštetih slovničnih pravil - slovenščina jih sicer ne pozna nešteto, kaj dosti manj pa t...