Brezplačen

Hitri izračun cene

x

13
Dogodki / 30. Maj 2012

Vaši podatki pri nas na varnem tudi v primeru potresa

Včeraj je naše pisarne v potresu kar pošteno streslo. Kmalu zatem pa smo morali zapustiti prostore zaradi bombnega preplaha. To je bil prvi manjši test naše pripravljenosti na nepredvidljive dogodke in lahko se pohvalimo, da smo ga opravili z odliko.

Delo naše pisarne na drugih lokacijah smo vzpostavili v manj kot eni uri. Vsi podatki naših strank so bili ves čas na varnem. Že pred časom smo namreč sklenili pogodbo s podjetjem Virtu d.o.o. in uporabljamo njihovo računalniško storitev v oblaku Flip IT.

Našim strankam in nam to prinaša dve pomembni prednosti:

  • Varnost - naši podatki in podatki strank so ves čas zaščiteni in se vseskozi varnostno kopirajo. Tako smo varni pred krajami podatkov, okvarami, naravnimi nesrečami in terorističnimi napadi.
  • Mobilnost in rezervne lokacije - delovno okolje lahko brez težav vzpostavimo na drugi lokaciji, vse, kar potrebujemo, je spletna povezava.


Vaši podatki so pri nas na varnem. Lahko se zanesete, da bomo tudi v primeru nepredvidenih dogodkov opravili svoje delo. Če pa vas je ob zadnjih dogodkih zaskrbelo za svoje podjetje, priporočamo, da pokličete gospoda Luko Terglava ([email protected]) pri Flip IT. :)

Podobni članki

11. Avgust 2023
češki jezik, uporabne besede, fraze, izrazi, češčina, Praga, Češka, slovar češkega jezika
V središču
3 MIN
10
pogled
Ahoj! Češka je dežela, v kateri so Slovenci pustili svoj pečat. Med najbolj znanimi so Jakob Petelin Gallus, Ivana Kobilca, Zofka...
28. Marec 2018
Zanimivosti
3 MIN
22
pogled
Prevajanje spletnih strani Spletna stran (ang. web page) oziroma natančneje spletno mesto (ang. web site) je danes glavni komunika...