x

19
Akcije in popusti / 30. Julij 2012

5 razlogov za prevod spletne strani

Za najpomembnejši razlog smo želeli poskrbeti kar sami:
Če se za prevod spletne strani odločite v poletnih mesecih, vam pri Leemeti podarimo do 40 % popusta. Že jeseni bo vaše podjetje osvajalo tuje trge.

Vas še nismo prepričali? Ponujamo še pet dodatnih razlogov za prevajanje spletnih strani.

1. Hitro do novih strank

V Sloveniji svoje izdelke in storitve ponujate na majhnem tržišču. Prevod spletne strani pa vam hitro omogoči širitev na nova tržišča. Nemčija z 80 milijoni ter Velika Britanija in Francija z več kot 60 milijoni prebivalcev so z dobrim prevodom na dosegu roke.

2. 70 % strank ne kupuje v tujem jeziku

Več kot 70 % strank kupuje izdelke samo na spletnih straneh v svojem maternem jeziku. Tisti, ki so pripravljeni kupovati v tujem jeziku, pa najpogosteje nakupujejo na spletnih straneh v angleščini. S prevajanjem spletnih strani lahko svoje podjetje približate tujim strankam.

3. Trenutno nagovarjate manj kot 0,1 % strank.

S spletno stranjo samo v slovenščini dosežete manj kot 0,1 % strank, ki so prisotne na spletu. Vaše storitve ali izdelki so najbrž zanimivi tudi zunaj naših meja. S prevodom spletne strani boste potencialnim naročnikom omogočili, da vas najdejo.

4. S prevodom strani v pet jezikov vas bo razumelo 80 % vseh strank na spletu

Prevod strani v angleščino, nemščino, španščino, francoščino in japonščino vam bo omogočil dostop do več kot 80 % strank na spletu.

5. Naše darilo: tri ure brezplačnega svetovanja pri spletnem nastopu v tujini.

Za vas poleg tega organiziramo strokovno pomoč pri širjenju spletnega nastopa na tuja tržišča, pomoč pri optimizaciji spletne strani v tujini in izdelavi oglasnih akcij.

Če ste že kdaj razmišljali o prevodu spletne strani, je zdaj pravi čas za to! Pokličite naše svetovalce na (03) 490 93 10 in z veseljem vam bomo pomagali.

Naroči zdaj in v 30 minutah boste prejeli ponudbo z natančno ceno prevoda.

Podobni članki

10. April 2015
Stična in nestična ločila
Slovnica
MIN
28
pogled
Muhasto aprilsko vreme nam je letos poleg toplih spomladanskih žarkov, prijetnih temperatur in vsakodnevnega vetra prineslo tudi s...
09. November 2018
Praznik martinovo in velika začetnica
Slovenski pravopis
2 MIN
31
pogled
Približuje se praznik, ki v slovničnem svetu velja za posebnost. Po Pravopisu namreč večino praznikov in posebnih datumov pišemo z...