Leemeta prevajanje

Garancija na zadovoljstvo

Vodilna slovenska in svetovna podjetja zaupajo svoje prevode prevajalski agenciji Leemeta.

slidereference.png
reference4.png
reference3.png
reference2.png
reference1.png

Kaj pomeni 100-odstotna garancija na prevajanje?

Prevajalska agencija Leemeta vam ponuja 100-odstotno garancijo na vse prevajalske storitve. Zavezali smo se najvišjim etičnim standardom pri poslovanju in zaščiti potrošnikov, kar predstavlja tudi naša 100-odstotna garancija na zadovoljstvo.

 

Plačilo po povzetju za pravne osebe – plačate šele, ko je prevod zaključen.

Našim naročnikom zaupamo, zato od vas ne zahtevamo vnaprejšnjega plačila. Šele ko je prevod opravljen in dostavljen, vam pošljemo račun. Cena za prevajanje je vedno dogovorjena vnaprej, zato nad zneskom ne boste neprijetno presenečeni.

 

Vračilo denarja – če s storitvijo niste zadovoljni, vrnemo denar.

Ker smo prepričani v kakovost naših prevodov, vam ponujamo popolno garancijo na vse storitve, ki jih opravimo. Če s prevodom ali lekturo upravičeno niste zadovoljni, vam vrnemo denar. Do zadnjega centa.

 

Testni prevodi pri večjih naročilih.

Vas skrbi, ali bo prevod strokovne dokumentacije dovolj dober? Bi se radi prepričali o kakovosti, preden pošljete v prevajanje obsežnejše besedilo? Preizkusite nas – prevod do 2 strani besedila brezplačno.

 

Držimo se dogovorjenih rokov.

Na nas se lahko zanesete. Besedila prevedemo in lektoriramo v dogovorjenem roku. Smo ena redkih prevajalskih agencij, ki za nujne prevode ne zahteva doplačil. Če vam lahko ustrežemo in prevod opravimo v zelo kratkem času, bomo to z veseljem storili.

 

»Delo vaše agencije dobro poznamo in ga sodelavci tudi največkrat pohvalijo!«

PRIDRUŽI SE!
Naše kratke nasvete za učinkovito rabo jezika bere že prek 25.000 bralcev. Pridruži se jim - brezplačno!