Leemeta prevajanje

DTP - priprava za tisk

Besedila prevedemo, lektoriramo in poskrbimo za njihovo kakovost.

Upload
Priprava ponudbe je brezplačna in neobvezujoča.
Prevod kratkega dokumenta ali obsežne tehnične dokumentacije. Široka baza prevajalcev nam omogoča, da lahko prevode v skoraj vse jezikovne kombinacije opravimo hitro in kakovostno.
Splošna besedila
Prevodi vseh vrst dokumentov, revizijskih in finančnih poročil, dopisov, prospektov.
Tehnična dokumentacija
Odlikujemo se na področjih tehnike, farmacije in medicine. Pri prevodih sodelujemo s strokovnjaki.
Leposlovna besedila
Naši izkušeni prevajalci poskrbijo, da se pri prevodu leposlovnih besedil ne izgubi avtorjevo sporočilo.
Promocijska gradiva
Brošure, oglasi, spletne strani. Promocijska gradiva prevedemo in prilagodimo ciljnemu občinstvu.
Pravna besedila
Za prevod poskrbijo prevajalci z izkušnjami s prevajanjem uradnih dokumentov.
Sodno overjeni prevodi
Naši sodni tolmači imajo večletne izkušnje z zahtevnimi projekti, kot so sodne overitve finančnih poročil.
Želite svojo spletno stran prevesti v več jezikov? V naši prevajalski agenciji zaposlujemo samo materne govorce ciljnega jezika, zato vaša spletna stran pri prevodu ne bo izgubila pomena ali privlačnosti.
Spletno stran smo prevedli že številnim podjetjem.
Možnosti širitve podjetij na skupnem evropskem tržišču so se močno povečale, zato se vse več podjetij odloča za prevod spletnih strani. Ponosni smo, da so nam prevod svojega spletnega mesta zaupala uspešna domača in tuja podjetja.
Brezplačno svetovanje pri spletnem nastopu v tujini.
Strokovna pomoč pri širjenju spletnega nastopa na tuja tržišča ter pomoč pri optimizaciji spletne strani v tujini in izdelavi oglasnih akcij.
Programsko opremo prevedemo in prilagodimo ciljnemu tržišču. Prevajalci, specializirani za različna področja, so zagotovilo za kakovost.
Prevod je prilagojen kulturnim in pravnim normam.
Prevedemo vso dokumentacijo.
Za ustreznost prevoda poskrbi področni strokovnjak.
Cena prevoda vključuje lekturo.
Naši oblikovalci poskrbijo za ustrezen videz prevedenih dokumentov. V prevajalski agenciji Leemeta poskrbimo za pripravo za tisk ali namizno založništvo (DTP).
Prevod lahko od nas pošljete naravnost v tiskarno.
Uredimo grafične elemente v prevodu.
Dodatno oblikujemo prevedena besedila.
Prevedeno besedilo ohrani izvirno podobo.
Postopek
V prevajalski agenciji Leemeta izvajamo ocenjevanje testnih prevodov. Zaposlujete novega prevajalca ali sodelavca? Bi želeli preveriti kakovost prevoda?
Kakovost prevoda
Slovnična pravilnost
Slogovna ustreznost
Natančnost prevajalca
Tudi letos smo za podjetja, ki želijo prevesti letna poročila, pripravili paketno ponudbo: vašemu običajnemu popustu dodamo še 10 %.

Popust velja za vsa naročila letnih poročil in finančnih izkazov . Popust bomo prišteli k popustu, ki ga imate pri nas že zagotovljenega. Paket poleg strokovnega prevoda in lekture vsebuje:
Dodatni 10 % popust za vse naročnike
100 % brez zamud
Prevod bo opravljen do dogovorjenega roka, sicer ga ne bomo zaračunali.
V ceno je vključen pregled finančnega strokovnjaka
Na vpogled vam pošljemo tudi življenjepis in strokovne reference izbranega strokovnjaka.
Oblikovanje v skladu z izvirnikom
Prevoda ni treba dodatno oblikovati, saj je že pripravljen za tisk ali distribucijo.
Brezplačna lokalizacija številk v poročilu
Brezplačni terminološki glosar
Prevajanje jezikovnih kombinacij
Prevajanje angleščine v kombinaciji z 82 svetovnimi jeziki. Prevajalska agencija Leemeta s široko bazo prevajalcev poskrbi za prevod v angleščino ali iz angleščine. Zagotavljamo najvišjo kakovost prevodov, saj so vsi naši prevajalci materni govorci ciljnega jezika.
Prevajanje v nemščino ali iz nemščine opravimo za krajša besedila in tudi obsežnejše projekte. Naš napredni sistem za vodenje projektov nam omogoča, da za naročnike v zelo kratkem času prevedemo tudi daljša besedila. Prevajalska agencija Leemeta je priljubljena izbira poslovnih strank zaradi visoke kakovosti prevodov. Prevod v nemščino ali iz nemščine vedno opravi materni govorec ciljnega jezika z diplomo. Vsak prevod v nemščino in iz nemščine, ki nam ga boste zaupali, bomo lektorirali brezplačno.
Prevajanje v italijanščino in iz italijanščine v številne evropske in neevropske jezike. Prevod v italijanščino in iz italijanščine vedno opravi materni govorec ciljnega jezika. V prevajalski agenciji Leemeta poskrbimo za prevode preprostih besedil, pa tudi za prevode zahtevne tehnične dokumentacije ali pravnih besedil v italijanščino in iz italijanščine. Po potrebi poskrbimo za sodno overitev prevodov, saj smo eden vodilnih ponudnikov storitev sodnega prevajanja in tolmačenja. Če želite s svojim podjetjem prodreti na italijansko tržišče, nam zaupajte prevod svoje spletne strani v italijanščino. Neposredno prevedemo datoteke HTML, pri čemer ohranimo vso programsko kodo, kar omogoča hitro objavo prevedene vsebine.
Prevajamo iz francoščine in v francoščino. Prevajalci francoščine so strokovnjaki za različna področja, zato lahko v prevajalski agenciji Leemeta poskrbimo tudi za prevode najzahtevnejših besedil. Sodna overitev in prevod francoskih dokumentov v zelo kratkem času. Z uporabo naprednega sistema za vodenje projektov obsežnejše projekte prevedemo hitreje kot večina drugih prevajalskih agencij. Podjetjem in drugim rednim strankam ponujamo posebne ugodnosti. Prevajalci v francoski jezik so materni govorci francoščine z dolgoletnimi izkušnjami s prevajanjem in garancija za kakovostno storitev.
Prevajamo besedila v španski jezik in iz španskega jezika. Širok nabor prevajalcev nam omogoča, da lahko prevedemo besedila v španščino iz kar 82 jezikov. Prevajalci so materni govorci španskega jezika z ustrezno izobrazbo in izkušnjami z najzahtevnejšimi projekti. Poleg prevoda poskrbimo tudi za ustrezno oblikovanje gradiva, ki je v prevodu enako izvirniku. Prevajamo tudi programsko opremo in spletne strani, pri čemer sodelujemo s strokovnjaki za lokalizacijo spletnih mest.

»Prevod vedno dobimo v roku, ki ga postavimo. Predlagamo sklenitev pogodbe o poslovnem sodelovanju.«

PRIDRUŽI SE!
Naše kratke nasvete za učinkovito rabo jezika bere že prek 25.000 bralcev. Pridruži se jim - brezplačno!