Leemeta prevajanje

Kontakt

Prevajalska agencija Leemeta

Upload

Kako do nas?

Iz smeri Ljubljane/Maribora po avtocesti:
Na avtocesti izberite izvoz Celje – Center in pri semaforju zavijte levo proti centru. Pri tretjem semaforju (nasproti Avtocentra A2S) zavijte desno. V prvem krožišču peljite naravnost, v drugem pa zavijte levo na parkirišče pred dvorano Zlatorog in Mercator centrom. Naše prostore najdete v poslovni stavbi Tribunal, v drugem nadstropju.

Iz smeri Laškega:
Ko pripeljete v Celje, peljite naravnost po Mariborski cesti, ki pelje mimo City Centra in Planeta Tuš. Pri semaforju za Planetom Tuš zavijte levo. V prvem krožišču peljite naravnost, v drugem pa zavijte levo na parkirišče pred dvorano Zlatorog in Mercator centrom. Naše prostore najdete v poslovni stavbi Tribunal, v drugem nadstropju.

Iz smeri Šentjurja:
Ko pripeljete v Celje po Kidričevi cesti, peljite naravnost do večjega križišča, kjer je na desni Optika Teržan, nasproti čez križišče pa Petrolova bencinska črpalka. V tem križišču zavijte desno. Peljite naravnost mimo City Centra in Planeta Tuš. Pri semaforju za Planetom Tuš zavijte levo. V prvem krožišču peljite naravnost, v drugem pa zavijte levo na parkirišče pred dvorano Zlatorog in Mercator centrom. Naše prostore najdete v poslovni stavbi Tribunal, v drugem nadstropju.

»S prevajalsko agencijo LEEMETA smo pričeli sodelovati pred tremi leti, ko so nam ponudili povsem brezplačen prevod različnih publikacij.
Medsebojnega sodelovanja si želimo tudi v prihodnje, saj LEEMETA s prevajalskimi storitvami podpira UNICEF Slovenija.«

PRIDRUŽI SE!
Naše kratke nasvete za učinkovito rabo jezika bere že prek 25.000 bralcev. Pridruži se jim - brezplačno!