Leemeta prevajanje

Kontakt

Prevajalska agencija Leemeta

Izberite izvirni jezik, v katerem je napisano vaše besedilo.
Izberite ciljni jezik, v katerega želite prevesti vaše besedilo.
Vnesite število besed, ki jih vsebuje vaše besedilo.
Izberite storitev, za katero želite izračun cene.
Izračunajte ceno.
Upload
Priprava ponudbe je brezplačna in neobvezujoča.
Izpolnite obvezna polja
(obarvana zeleno)
za izračun
končne cene.

Hvala za poslano povpraševanje

Povpraševanje smo uspešno prejeli. V kratkem boste prejeli ponudbo s ceno in rokom za izvedbo naročila.

Lep pozdrav

Sanja Zabav

P.S. Ste si že ogledali Leemetin blog? Preverite, zakaj naše kratke nasvete za učinkovito rabo jezika bere že prek 25.000 bralcev!

Kako do nas?

Iz smeri Ljubljane/Maribora po avtocesti:
Na avtocesti izberite izvoz Celje – Center in pri semaforju zavijte levo proti centru. Pri tretjem semaforju (nasproti Avtocentra A2S) zavijte desno. V prvem križišču zavijte levo in potem takoj desno na parkirišče. Naše prostore najdete v poslovni stavbi, neposredno ob cesti.

Iz smeri Laškega:
Ko pripeljete v Celje, peljite naravnost po Mariborski cesti, ki pelje mimo City Centra in Planeta Tuš. Pri semaforju za Planetom Tuš zavijte levo. V prvem križišču zavijte levo in potem takoj desno na parkirišče. Naše prostore najdete v poslovni stavbi, neposredno ob cesti.

Iz smeri Šentjurja:
Ko pripeljete v Celje po Kidričevi cesti, peljite naravnost do večjega križišča, kjer je na desni Optika Teržan, nasproti čez križišče pa Petrolova bencinska črpalka. V tem križišču zavijte desno. Peljite naravnost mimo City Centra in Planeta Tuš. Pri semaforju za Planetom Tuš zavijte levo. V prvem križišču zavijte levo in potem takoj desno na parkirišče. Naše prostore najdete v poslovni stavbi, neposredno ob cesti.

»Pri prevajalski agenciji LEEMETA najbolj cenimo hitrost odziva na povpraševanje in hitro izvedbo. Tudi glede strokovnosti, ustrežljivosti in cene nimamo pripomb. Vse pohvale.«

PRIDRUŽI SE!
Naše kratke nasvete za učinkovito rabo jezika bere že prek 25.000 bralcev. Pridruži se jim - brezplačno!