Brezplačen

Hitri izračun cene

x

Leemetino božično voščilo
15
Prevajanje / 21. December 2012

3 Leemetine praznične ideje

Bližajo se prazniki in seznam stvari, ki jih morate postoriti do novega leta, je najbrž že povsem poln. Kljub temu smo pri Leemeti pripravili nekaj prazničnih idej, ki so tako ali drugače povezane z jeziki in prevodi.

 

1. Praznično voščilo za prijatelje in poslovne partnerje v tujini.

Med letom težko najdemo čas za vse prijatelje, ki živijo v tujini. Praznični čas je odlična priložnost, da jih razveselimo s čestitko. Tudi vaši poslovni partnerji bodo prijetno presenečeni, če jim boste vesele praznike voščili v njihovem jeziku. V ta namen smo že pred časom pripravili poslovna novoletna voščila v 27 jezikih.

 

2. Poskrbite za prevod božične večerje.

Ste se že naveličali božično-novoletnih pojedin? Predlagamo, da letos popestrite svoj jedilnik s prazničnimi jedmi, kot jih poznajo drugod po svetu. Potico ali božični kruh lahko dopolnite z danskim riževim pudingom ali ameriško bučno pito. Ob vseh dobrotah tokrat nazdravite z mehiškim punčem ali francoskim šampanjcem.

 

3. V leto 2013 s prevedeno spletno stranjo.

Leto 2012 je bilo za številna podjetja zelo težavno. Prav je, da v leto 2013 vstopimo s še večjim zagonom in svežimi idejami. Že dalj časa vsem našim strankam svetujemo prevajanje spletnih strani v tuje jezike. Priložnosti za dober posel namreč ne poznajo meja in jezikovnih preprek.

 

Predvsem pa ne pozabite uživati ter se zabavati v preostalih dneh leta 2012. Vesele praznike!

Podobni članki

29. Julij 2016
Uporaba poševnice
Slovenski pravopis
2 MIN
25
pogled
Črta levo, črta desno, s presledkom, brez presledka ... Morje možnosti, a vedno je pravilna samo ena. Gre za zelo preprosto pravil...
15. September 2017
Zanimivosti
2 MIN
23
pogled
Morda ste že slišali za v družbi zakoreninjen stereotip, da ženske govorimo veliko več kot moški. Znanstveniki z ameriške medicin...