Brezplačen

Hitri izračun cene

x

BLOG

Praktični in hudomušni nasveti za učinkovito rabo jezika

0
Prevajanje / 21. December 2012

3 Leemetine praznične ideje

Bližajo se prazniki in seznam stvari, ki jih morate postoriti do novega leta, je najbrž že povsem poln. Kljub temu smo pri Leemeti pripravili nekaj prazničnih idej, ki so tako ali drugače povezane z jeziki in prevodi.

 

1. Praznično voščilo za prijatelje in poslovne partnerje v tujini.

Med letom težko najdemo čas za vse prijatelje, ki živijo v tujini. Praznični čas je odlična priložnost, da jih razveselimo s čestitko. Tudi vaši poslovni partnerji bodo prijetno presenečeni, če jim boste vesele praznike voščili v njihovem jeziku. V ta namen smo že pred časom pripravili poslovna novoletna voščila v 25 jezikih.

 

2. Poskrbite za prevod božične večerje.

Ste se že naveličali božično-novoletnih pojedin? Predlagamo, da letos popestrite svoj jedilnik s prazničnimi jedmi, kot jih poznajo drugod po svetu. Potico ali božični kruh lahko dopolnite z danskim riževim pudingom ali ameriško bučno pito. Ob vseh dobrotah tokrat nazdravite z mehiškim punčem ali francoskim šampanjcem.

 

3. V leto 2013 s prevedeno spletno stranjo.

Leto 2012 je bilo za številna podjetja zelo težavno. Prav je, da v leto 2013 vstopimo s še večjim zagonom in svežimi idejami. Že dalj časa vsem našim strankam svetujemo prevajanje spletnih strani v tuje jezike. Priložnosti za dober posel namreč ne poznajo meja in jezikovnih preprek.

 

Predvsem pa ne pozabite uživati ter se zabavati v preostalih dneh leta 2012. Vesele praznike!

Podobni članki

11. November 2016
'Moram' in 'morem' – kakšna je razlika?
Slovnica
2 MIN
26
pogled
Spet je vikend. Iz sosednjega stanovanje se zaslišijo besede: → »Srček, pomiti moreš posodo, jaz bi mogla k Anki!« → »Pikica, ne m...
13. Oktober 2017
Slovenski pravopis
2 MIN
2
pogled
Primerjajte naslednji povedi: Komisija si je prizadevala za ustanovitev slovenskega narodnega gledališča. Dobila sta se na klopci...