Leemeta prevajanje

Kontakt

Prevajalska agencija Leemeta

Upload

Kako do nas?

Iz smeri Ljubljane/Maribora po avtocesti:
Na avtocesti izberite izvoz Celje – Center in pri semaforju zavijte levo proti centru. Pri tretjem semaforju (nasproti Avtocentra A2S) zavijte desno. V prvem krožišču peljite naravnost, v drugem pa zavijte levo na parkirišče pred dvorano Zlatorog in Mercator centrom. Naše prostore najdete v poslovni stavbi Tribunal, v drugem nadstropju.

Iz smeri Laškega:
Ko pripeljete v Celje, peljite naravnost po Mariborski cesti, ki pelje mimo City Centra in Planeta Tuš. Pri semaforju za Planetom Tuš zavijte levo. V prvem krožišču peljite naravnost, v drugem pa zavijte levo na parkirišče pred dvorano Zlatorog in Mercator centrom. Naše prostore najdete v poslovni stavbi Tribunal, v drugem nadstropju.

Iz smeri Šentjurja:
Ko pripeljete v Celje po Kidričevi cesti, peljite naravnost do večjega križišča, kjer je na desni Optika Teržan, nasproti čez križišče pa Petrolova bencinska črpalka. V tem križišču zavijte desno. Peljite naravnost mimo City Centra in Planeta Tuš. Pri semaforju za Planetom Tuš zavijte levo. V prvem krožišču peljite naravnost, v drugem pa zavijte levo na parkirišče pred dvorano Zlatorog in Mercator centrom. Naše prostore najdete v poslovni stavbi Tribunal, v drugem nadstropju.

Prevajanje reference

»S prevajalsko agencijo LEEMETA že več kot tri leta izjemno dobro sodelujemo in so zelo odzivni. Brez pripomb.«

PRIDRUŽI SE!
Naše kratke nasvete za učinkovito rabo jezika bere že prek 25.000 bralcev. Pridruži se jim - brezplačno!